Skrivet av: Mr. G | 22 november 2009

70 %?!?

Hur i hela världen kan Moderaterna i Vellinge ha så många röster, med ett så klumpigt kommunalråd? Visst, Vellinge är en rik kommun, med bra socialt stöd till handikappade och låga skatter. Moderaterna där har gjort ett mycket bra jobb, absolut (dock vill jag kritisera att de inte tar emot flyktingar). Men att man lyckas få 70 % av rösterna med ett kommunalråd som uttalar sig så pass klumpigt, är fascinerande. Ärlighet varar längst?

Annonser

Responses

  1. Den sorgliga sanningen är att det finns många som röstat på M i Vellinge just för deras vägran att ta emot flyktingar. Vellingemoderaterna har bland sina väljare en blandning av ”vanliga” moderater och flyktingfientliga som annars har sin hemvist i olika politiska läger.

    Sedan ska man inte glömma att det inte var Ljungman som var Ms frontfigur före valet, utan det var Göran Holm. Den karismatiske, egensinnige, motbjudande lille mannen som Vellingeborna av någon märklig anledning har älskat i åratal … Först när valresultatet var klart berättade Holm att han skulle träda tillbaka till förmån för sin underhuggare Ljungman. Holm själv bestämde sig för att bli Vellinges borgmästare i stället!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: