Skrivet av: Gil John | 15 november 2009

Det Mörka Hotet

Det känns lite som att ”Det mörka hotet” skulle kunna vara en rubrik i någon av våra större dagstidningar när det kommer till Sverigedemokraterna. Demoniseringen och svartmålningen från media och riksdagspartierna fortsätter med avsikten att sänka SD. Lyckas man? I helsicke heller. Man är inte ens nära.

I en mätning som presenterades nu i helgen så går SD om både Kristdemokraterna och Centerpartiet och får ett stöd på 5,8%.

– De har lyckats profilera sig väl i en fråga som övriga partier är relativt överens om. Sverigedemokraterna ställer sig tydligt vid sidan av samtidigt som de förvaltar de idékonservativa strömningar som de andra partierna gjort avkall på för att forma en allians, säger Göran Bostedt till SvD.se.

– De har alldeles för länge undvikit att ta i frågan och i det längsta nonchalerat partiet. Framöver tror jag vi får se en annan attityd, men det är frågan om inte det är i elfte timmen.

Göran Bostedt, jag vet inte vem du är eller vad du har för sympatier, men här är du helt korrekt ute. Det är väl inte konstigt att Vellingeborna blir skeptiska till flyktingar/invandring när man ser vad som händer i områden såsom Rosengård där brandbilar knappt vågar åka in utan polisbeskydd. Samtidigt så har du sju riksdagspartier som inte vågar ta i frågan ens med tång och istället låtsas som det regnar.

Om man vill komma åt de väljare som SD lockar till sig måste man själv börja formulera en lösning på problemet med områden som Rosengård och en ökande segregering. Nu hyser jag väl själv ingen större förhoppning till att riksdagspartierna kommer att inse detta före SD är inne i riksdagen.

Annonser

Responses

  1. Alla som jämför med invandringen under sent 60/tidigt 70-tal glömmer passande nog att nämna att de var människor som i stort hade samma europeiska idéarv bakom sig. Dagens nysvenskar kommer från en HELT annat värld, en som föraktar och vill kullkasta den vi står för, som bl.a innefattar demokrati och som har en fascistisk agenda, bestående av antisemitism, antiintellektualism och antidemokrati. Vi ser redan spåren av denna musli-fascism (se där, ett nytt modeord kanske?) och accepterar inte längre att de ideal Europa genomgått sekler av konflikter och omvälvningar för att etablera, ss. demokrati, förvanskas av de quislingar som vill framstå som humana och välvilliga

    En djävul är en djävul, om än i änglavingar

  2. Första halvåret 2009 invandrade 49401 (fyrtioniotusenfyrahundraen) personer till Sverige.
    http://migrationsverket.se/pdffiler/statistik/halvar/tab3_oversikt.pdf

  3. Det är försent. De etablerade partierna har haft över 30 år på sig att fixa till det här.
    Det går inte längre att lita på de etablerade partierna. Folkpartiets utspel 2002 var sista spiken i kistan för deras trovärdighet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: