Skrivet av: Mr. G | 08 november 2009

Makten framförallt!

Medan Moderaterna på riksplanet kategoriskt avvisar samarbete med SD, vill Moderaterna i Malmö ha makten till varje pris. Även om priset skulle innebära ett samarbete med SD. Hur Malmö-moderaterna kan tänka sig att samarbeta med ett parti som har tossiga idéer, sjunger högerextrema sånger och har en värderingsgrund så främmande från Moderaterna som man bara kan ha, är en fråga man som liberal ställer sig idag.

Svaret kan bara vara att man till varje pris vill nå makten. Men vad är då makten värd om man tvingas fatta beslut som man inte stödjer?

Det ska bli intressant att se vad de andra allianspartierna i Malmö säger om samarbete.  Och om dessa partier slår in på Moderaternas spår, är det bara att hoppas att det blir utförsåkning för Alliansen i Malmö. Tyvärr.

Annonser

Responses

  1. […] Alliansfritt och In your face och Röda Berget och Blå borgen och Robert N och Angie och I Cattas lilla värld och Amanda och jinge och jjn och […]

  2. 20 år efter berlinmurens fall tycker malmömoderaterna att staten ska bestämma var vissa ska bo. Hur får de ihop det med sin ideologi?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: