Skrivet av: Mr. G | 08 oktober 2009

Löjligt paragraftjafsande

Jajemen. Trots att opinionen är för Lissabonfördraget i Tjeckien, ger sig inte Vaclav Klaus. Nu handlar det om två fotnoter som skall sättas dit. Ett uppenbart spel för galleriet i syfte att förhala fördraget. Löjligt, barnsligt och tidskrävande är vad det är.

Annonser

Responses

 1. Ojsan , någon i EU som inte gör ”rätt”. Nu när Irland äntligen har röstat klart. Hu så hemskt. Heder åt Klaus som står för något annat än att följa den byråkratiska strömmen. HÄRLIGT!

 2. Vet du ens vad fotnoterna är?

  • Japp, de är bara struntasaker för att fördröja det hela. Ingen vettig debattör kan mena på att det är livsavgörande för Tjeckien. Det handlar bara om att förhala det hela.

 3. Opinionen är för Lissabonfördraget? Det får du nog ge lite trovärdiga källor till. (Du kommer ej lyckas).

  Att våra EU-politiker gör sitt bästa för att köra över folket är uppenbart för alla med åtminstone en fot i verkligheten.

  • helt rätt, vi dumma väljare har ju inget att säga till om – vi är bara välkomna att rösta, därefter skall vi hålla klaffen och titta beundrande på dem som ideligen kör över oss och som struntar fullkomligt i oss – dock inte i alla skatter och avgifter vi åläggs för att finansiera många av deras vansinnigheter, samt deras orimliga löner och förmåner (!00000 lär f n avlönas av EU! och fler blir det säkert!) – stå på dig Klaus, du är långt ifrån ensam!

  • Jag läste det i DN. Tyvärr hittar jag inte länken nu, den biten får nog stå osagd tillsvidare.

   Fast egentligen är det ju inte Tjeckien som är fördragets stora motståndare opinionsmässigt. Det är snarare Storbritannien som ogillar det hela.

 4. Klaus är en hjälte som står emot EU-maffian. Jag hoppas att han håller ut så länge att David Cameron hinner ulysa folkomröstning i England.

  Det finns fortfarande hopp om att smörjan hamnar i papperskorgen!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: